2023 wordt felle kleding
/
/
2023 wordt felle kleding
Mode trends 2023

2023 wordt felle kleding

De mode van 2023 wordt gekenmerkt door een opvallende trend: felle kleuren. Na jaren van ingetogen kleuren en minimalistische stijlen, lijkt het erop dat de mode-industrie op zoek is naar een meer levendige en vrolijke uitstraling.

Felroze tot neon groen en patronen

In de lente en zomer van 2023 zullen felle kleuren overal te zien zijn. Denk aan felroze, helder oranje, neon groen en levendig geel. Deze kleuren zullen niet alleen terug te vinden zijn in kleding, maar ook in accessoires, schoenen en make-up.

Een van de meest opvallende trends is het gebruik van kleurrijke prints en patronen. Grote bloemenprints, abstracte geometrische vormen en zelfs dierenprints zullen de show stelen. Deze prints zullen vooral te zien zijn op zomerjurken, rokken en jumpsuits.

Metallic tinten

Een andere trend die we in 2023 zullen zien is het gebruik van felle kleuren in combinatie met metallic tinten. Zilver, goud en koper zullen een belangrijke rol spelen in de mode van volgend jaar. Metallic details zoals ritsen, gespen en sieraden zullen de felle kleuren nog meer laten opvallen en een futuristisch effect creëren.

Naast felle kleuren zullen ook pasteltinten nog steeds een belangrijke rol spelen in de mode van 2023. Zachte roze, lila en perzik zullen een subtiel contrast bieden met de heldere kleuren. Ook zullen deze pasteltinten vaak terugkomen in combinatie met de felle kleuren.

Wijd, los en een beetje strak

Qua silhouetten zullen er veel wijde en losse items te vinden zijn. Denk aan oversized blouses, wijde broeken en flowy jurken. Maar ook strakkere kledingstukken zullen in de mode blijven. Korte topjes, strakke rokken en nauwsluitende jurken zullen nog steeds populair zijn, vooral in combinatie met de felle kleuren.

Al met al belooft de mode van 2023 een feest van kleur te worden. Deze trend zal zeker een vrolijke noot toevoegen aan onze garderobes en ons helpen om te stralen en ons op ons best te voelen.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.