22 april Beauty & Lifestyle Event
/
/
22 april Beauty & Lifestyle Event
Beauty & lifestyle event

22 april Beauty & Lifestyle Event

Op 22 april 2023 vindt er een bijzonder evenement plaats waar je als beauty- en lifestyle liefhebber absoluut bij moet zijn: het Beauty & Lifestyle Event in IJsselstein. Een dag volledig in het teken van beauty, fashion en lifestyle. Van de nieuwste modetrends tot de mooiste make-up looks.

Kijken en uitproberen

Wat dit evenement zo interessant maakt, is dat het niet alleen draait om het bekijken van de nieuwste collecties en producten, maar ook om het zelf ervaren en uitproberen hiervan. Bekijk de nieuwste collecties van bekende merken en ontwerpers, en doe inspiratie op voor de leukste outfits en accessoires En ondertussen leer je hoe je de perfecte winged eyeliner aanbrengt, welke kleuren het beste bij jouw huidtint passen of hoe je jouw haar het mooist kunt stylen. Je leert alles over:

* Styling advies 

* Make –up advies 

* Figuur Analyse 

* Live Metamorfose

* Modeshow (zomertrends) 

* Fotografie 

Je gaat sowieso veel inspiratie opdoen en je loopt vol ideeën naar buiten. Waarschijnlijk een beetje balen dat het afgelopen is.  

Make-up ten top

Hier vind je de nieuwste producten en trends op het gebied van beauty. Foundation, de perfecte lippenstift of de nieuwste oogschaduwpaletten, als je het hier niet vindt, bestaat het niet. Er lopen veel experts rond die je van alles kan vragen over de nieuwste technieken en trends.

Voor make-up en fashion fanaten echt een walhalla.

Waar: Handelsweg 2 IJsselstein

Wanneer: 22-04-23

Hoelaat: 10:00-16:00

Dit evenement wordt georganiseerd door WAUWcloset. Ken je het niet, check het eens. Je kan oneindig kleding uitzoeken en dragen. Als je het gedragen hebt, stuur je het terug voor iemand anders. Zo Heb je altijd iets nieuws te dragen, maar geen gigantische kledingkast en portemonnee nodig.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.