Hoe maak je smokey eyes?
/
/
Hoe maak je smokey eyes?
Zo maak je smokey eyes

Hoe maak je smokey eyes?

Smokey eyes is een van de meest populaire en klassieke make-up looks die er is. Het is een look die vaak wordt geassocieerd met glamour en is geschikt voor elke gelegenheid, van feestjes tot zakelijke bijeenkomsten. In dit blog leggen we uit hoe je smokey eyes kunt creëren, stap voor stap.

Stap 1: Bereid je ogen voor

Begin met het aanbrengen van een oogprimer om ervoor te zorgen dat je oogmake-up de hele dag blijft zitten. Breng daarna een neutrale oogschaduw aan over het hele ooglid om een ​​egale basis te creëren.

Stap 2: Breng donkere oogschaduw aan

Kies een donkere oogschaduwkleur, zoals zwart, donkerbruin of grijs en breng dit aan op de buitenste hoek van het ooglid met een oogschaduwkwast. Begin bij de wimperlijn en vervaag de kleur omhoog in de richting van de crease. Herhaal deze stap tot je de gewenste intensiteit hebt bereikt.

Stap 3: Mengen

Gebruik een blending kwast om de randen van de donkere oogschaduwkleur te vervagen, zodat deze geleidelijk overgaat in de neutrale oogschaduwkleur. Dit is een belangrijke stap om de smokey eyes te creëren. Zorg ervoor dat je de randen goed vervaagt voor een naadloze overgang.

Stap 4: Voeg eyeliner toe

Breng een zwarte of donkere eyeliner aan langs de wimperlijn en op de waterlijn van je ogen. Zorg ervoor dat de eyeliner goed is vervaagd en past bij de rest van de smokey eye-look. Je kunt ook een donkere oogschaduw gebruiken in plaats van eyeliner voor een zachtere uitstraling.

Stap 5: Breng mascara aan

Breng twee lagen mascara aan om je wimpers te laten opvallen. Je kunt ook valse wimpers aanbrengen voor een dramatischer effect.

Stap 6: Werk af

Maak de look af door concealer aan te brengen onder de ogen om donkere kringen te verbergen en eventuele fall-out van de oogschaduw te verwijderen.

Smokey eyes zijn een tijdloze make-up look die nooit uit de mode raakt. Met de bovenstaande stappen kun je deze look zelf creëren en experimenteren met verschillende kleuren en intensiteiten. Door te spelen met verschillende technieken en kleuren kun je je eigen unieke smokey eye-look creëren en het beste uit je ogen halen.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.