Het wondermiddel castorolie
/
/
Het wondermiddel castorolie
Casterolie haar

Het wondermiddel castorolie

Castorolie, ook bekend als ricinusolie, wonderboomolie of wonderolie, is erg goed voor de gezondheid, schoonheid, huid en haar. Het wordt daarom ook wel een wonderolie genoemd en dat is het ook wel. Het wordt niet voor niets al eeuwenlang gebruikt. Maar waarom is het zo goed?

Wat is castorolie?

Castorolie wordt gewonnen uit de zaden van de Ricinus communis-plant en gebruikt voor haar geneeskrachtige en cosmetische daadkracht.  Het is rijk aan omega-6 vetzuren en vitamine E, waardoor het een krachtige antioxidant is die de huid en het haar beschermt tegen schade door vrije radicalen.

Castorolie voor het haar

Veel bekende Nederlanders en internationale sterren zweren bij de wonderolie. Vooral omdat castorolie haar versterkt en glanzend maakt. Het is ook heel geschikt als remedie tegen droog, beschadigd of futloos haar. Het helpt om de natuurlijke oliën in het haar aan te vullen en de haarschacht te verzachten en te versterken. Hierdoor krijgt het haar een gezonde glans en voelt het zacht en soepel aan.

Wimperserum

Buiten het haar wordt castorolie ook veel gebruikt als wimperserum. Door de olie groeien en herstellen wimpers sneller. Het wondermiddel dringt diep tot in de wortels van de wimpers en verbetert de bloedsomloop. De wimpers lijken hierdoor een stuk voller en langer. Door het ricinolzuur, een natuurlijk antibacterieel middel,  worden wimpers sterker en gezond.

Hoe gebruik je het als wimperserum?

Dat is heel simpel, je doet gewoon een beetje (klein beetje is genoeg) op een wattenstaafje en wrijft zachtjes over de wimpers. Je ziet vanzelf een glanzend laagje als teken dat het goed gehecht is. Doe dit voor het slapen gaan en was het ’s ochtends eraf. Voor je het weet heb je prachtige wimpers. Vermijd contact met de ogen.

MORE heeft een hele fijne koudgeperste biologische castorolie. Deze is 100% puur, vegan en dus proefdiervrij, zonder conserveringsmiddelen en alcoholvrij. Een volledig natuurlijke en effectieve manier je wimpers te verbeteren en ze te laten shinen.

Nog meer wonders

Castorolie bevat vetzuren die erg goed zijn voor je huid. Het vermindert rimpels en maakt je huid elastisch. Je zal zien dat als je het product gebruikt dat fijne lijntjes en rimpels echt verminderen.

Castorolie wordt zelfs gebruikt als natuurlijk middel om bevallingen op te wekken. Het heeft een laxerend effect, dus werkt ook nog goed bij constipatie. Zoals gezegd, echt een wondermiddel.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.